Meubelspuiterij
Vossenkamp 3

9351 VR, Leek

0594 51 38 36

Neem contact op!

Ma-vr: 7:00-16:30

Zaterdag op afspraak

De schoonheid van glans

Meubels, keukens of bijvoorbeeld een muziekinstrument, kunnen in iedere kleur, (zijde)glans of twee componentenlak, geheel of gedeeltelijk gespoten worden. Wij pleiten altijd voor het gedeeltelijke behoud van de bestaande structuur of houtnerf. Met onze mengkast maken wij meer dan 1000 verschillende kleuren. Hierdoor zijn wij in staat de door u gewenste kleur in eigen beheer te ontwikkelen en te spuiten.

Renovatie van meubels door professioneel spuitwerk

Bent u verhuisd en zijn uw meubels beschadigd? Of heeft u producten besteld en valt de kleur tegen? Neem contact met ons op. Gun uw meubels een nieuw leven. Wij renoveren en repareren uw tafels stoelen en kasten, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Ook voor schadeherstel bij brand, water of transport

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het herstellen van producten die door brand, water of transport zijn beschadigd. Wij demonteren, monteren en vervoeren alles zelf en in overleg met u. Als opdrachtgever heeft u zodoende volledig in beeld wat er met uw spullen gebeurt in onze werkplaats.

Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren uw meubelstuk gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het afleveren of ophalen van meubels, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.