Meubelspuiterij
Vossenkamp 3

9351 VR, Leek

0594 51 38 36

Neem contact op!

Ma-vr: 7:30-16:30

Uw jachtinterieur laten spuiten

Geef uw jachtinterieur een eigen of andere kleur. Harry Buiter Meubelspuiterij in Leek bij Groningen garandeert een professionele afwerking. Deuren, kastjes en meubels kunt u laten spuiten in de kleur die past bij uw schip of in het beeld van uw design. Met een eigen mengkast worden bij het bedrijf in het Westerkwartier meer dan 1000 verschillende kleuren gemaakt. Daardoor kan ook uw gewenste kleur in eigen beheer worden ontwikkeld.

Volledig gespecialiseerd in het overspuiten van muziekinstrumenten

Meubelspuiterij Harry Buiter voorziet dagelijks muziekinstrumenten, radiatoren en jachtinterieurs van een nieuwe tint. Elke kleur is mogelijk in diverse glans-graden van enkele stuks tot seriewerk. Een jarenlange ervaring in de applicatie van beitsen en lakken in hoogglans, zijdeglans, matlak of metallic’s en struktuurlak maakt dat u kunt uitgaan van het beste resultaat. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste laksystemen.

De perfecte finishing

Harry Buiter Meubelspuiterij werkt voor zowel de professionele als de particuliere markt in heel Nederland, waarbij een hoogwaardige kwaliteit, specialisatie en uw wensen samen komen. U vraagt, ontwerpt en levert een product aan, Harry Buiter Meubelspuiterij draagt zorg voor de perfecte finishing van uw oude radiator, muziekinstrument of jachtinterieur. We leveren ook in Meppel, Hoogeveen, Emmen, Beilen of Ter Apel. De meubelspuiterij is gecertificeerd en voldoet aan de geldende regelgeving op gebied van de uitstoot en afvalstroom.

Renovatie van uw boot

Is het interieur van uw boot beschadigd geraakt? Of heeft u een schip gekocht en wilt u het interieur vernieuwen? U kunt bij Harry Buiter terecht met beschadigde producten door brand, water of transport. Demonteren, monteren en vervoer van bijvoorbeeld radiatoren zijn in eigen beheer. Neem gerust eens contact op via info@harrybuiter-meubelspuiterij.nl voor een afspraak om uw eventuele opdracht te beoordelen of voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.