Meubelspuiterij
Vossenkamp 3

9351 VR, Leek

0594 51 38 36

Neem contact op!

Ma-vr: 7:30-16:30
Meubelspuiterij Groningen

De beste meubelafwerking in regio Groningen

Voor de beste meubelafwerking in de regio Groningen moet u bij Meubelspuiterij Harry Buiter zijn. Onze meubelspuiterij te Leek werkt meubelen af door ze een professionele laag verf, beits of lak te geven. Onze meubelspuiterij beschikt over een eigen spuitwand en droogruimte, waar wij vrijwel alle soorten meubelen kunnen afwerken. Kom langs of maak een afspraak.

Over meubelspuiten

Onze meubelspuiterij te Groningen staat garant voor:

  • Professioneel meubels afwerken
  • Hoge kwaliteit verf, beits en lak
  • Ons eigen mengsysteem levert alle kleuren
  • Meubels afspuiten op maat
  • Wij houden rekening met veiligheid en milieu

De diensten van Meubelspuiterij Harry Buiter

Voor het afwerken, opknappen of renoveren van meubelen bent u bij Meubelspuiterij Harry Buiter te Leek van harte welkom. Wanneer u nieuw af te werken of op te knappen meubelen, deuren, raamkozijnen, gehele keukens of zelfs vloerdelen wilt laten afschilderen is het een goed idee om ons even te bellen voor meer informatie. Elke klant is voor ons uniek en dus informeren wij graag wat uw wens is. De mooiste en beste meubelafwerkingen vindt u bij Meubelspuiterij Harry Buiter te Leek.

Een greep uit de diensten van onze meubelspuiterij te Groningen:

  • Afspuiten, aflakken en beitsen meubelen
  • Hoogglans, matglans en matte afwerking
  • Schuren van meubelen
  • Renovaties van meubelen
  • Keukenrenovaties

Meubelspuiterij in Groningen laat uw interieur als nieuw lijken

Houd rekening met uw ecologische voetafdruk en kies bewust voor een duurzame levensstijl, door meubels die niet langer passen bij uw persoonlijke smaak te renoveren. In veel gevallen is dit niet alleen duurzamer dan het vervangen ervan; het helpt u daarnaast veel geld te besparen. Onze meubelspuiterij bij Groningen kan meubels in vrijwel iedere kleur afwerken. In welke RAL-kleur wenst u uw dressoir of bijvoorbeeld salontafel te laten spuiten? Het opnieuw spuiten van meubels maakt dat u er nog lange tijd plezier van heeft. Evenals dat het kleine beschadigingen aan deze meubels helpt weg te werken.

Renoveren van meubels bij meubelspuiterij in Groningen

Wanneer uw meubels lichte beschadigingen bevatten, denk bijvoorbeeld aan oppervlakkige krassen, is het vaak nog goed mogelijk deze te laten herstellen bij onze meubelspuiterij in Groningen. U hoeft het meubelstuk niet direct te vervangen. Wij kunnen de beschadigde meubels voor u schuren of waar nodig licht opvullen, om deze vervolgens opnieuw te spuiten, te lakken of te beitsen. Op deze manier zullen de oppervlakkige beschadigingen niet meer zichtbaar zijn. De kwalitatief goede verf die we hierbij standaard gebruiken, zorgt direct dat uw meubels over een beschermende laag beschikken. De kans op nieuwe beschadigingen kan zo sterk verkleind worden.

Advies over het herstel van beschadigde meubels

Twijfelt u of de hulp van onze meubelspuiterij bij Groningen kan helpen uw meubels weer als nieuw te laten lijken? Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden die we bieden om uw beschadigde meubilair te herstellen. Neem eens contact met ons op, zodat we u nader kunnen informeren.