Meubelspuiterij
Vossenkamp 3

9351 VR, Leek

0594 51 38 36

Neem contact op!

Ma-vr: 7:30-16:30

Laat uw oude interieur overspuiten bij Harry Buiter Meubelspuiterij

Harry Buiter Meubelspuiterij in Groningen zorgt voor een professionele afwerking van kasten, kastjes, keukens en meubels. Kies de die past bij uw lifestyle of in stijl van uw nieuwe interieur. U kunt bijna alles laten overspuiten in elke kleur. We mengen meer dan 1000 verschillende kleuren in de eigen mengkast. Uw gewenste kleur kan hierdoor in eigen beheer worden ontwikkeld. De meubelspuiterij levert handwerk en is bekend in Noord Nederland voor haar zorgvuldige renovatie van verschillende waardevolle objecten.

Uw interieur laten spuiten via de nieuwste laksystemen

Dagelijks voorziet Harry Buiter Meubelspuiterij interieur onderdelen en andere producten van een nieuwe kleur. Elke tint is mogelijk in diverse glans-graden van enkele stuks tot seriewerk. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste laksystemen. Een jarenlange ervaring in de applicatie van beitsen en lakken in al zijn facetten: glanslak, zijdeglans, matlak of metallic’s en struktuurlak maakt dat u kunt uitgaan van het beste resultaat.

Een perfect resultaat met het spuiten van uw meubels

Harry Buiter Meubelspuiterij werkt voor zowel de professionele als de particuliere markt, waarbij een hoogwaardige kwaliteit, specialisatie en uw wensen samen komen. U maakt uw ideeën kenbaar en Harry Buiter Meubelspuiterij draagt zorg voor de perfecte finishing van uw product. De meubelspuiterij is gecertificeerd en voldoet aan de geldende regelgeving op gebied van de uitstoot en afvalstroom. We leveren door heel Nederland, dus ook in de provincie Drenthe, Friesland, Overijssel en ook op de waddeneilanden. Kasten, tafels en overige meubels weer als nieuw door het werk van Harry Buiter Meubelspuiterij.

Een vrijblijvende offerte op maat

Zijn uw meubels beschadigd bij een verhuizing, of zijn ze verkleurd na jarenlang op een bepaalde plaats te hebben gestaan? Harry Buiter Meubelspuiterij renoveert producten die zijn verkleurd of beschadigd door brand, water of transport. Het vervoer, de demontage en de montage van kasten, tafels en andere meubels wordt door de eigen medewerkers gedaan. Neem gerust eens contact op via info@harrybuiter-meubelspuiterij.nl voor een afspraak om uw eventuele opdracht te beoordelen of voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.