Meubelspuiterij
Vossenkamp 3

9351 VR, Leek

0594 51 38 36

Neem contact op!

Ma-vr: 7:30-16:30

Een oude keuken spuiten in een nieuwe kleur?

Harry Buiter Meubelspuiterij in Groningen zorgt voor een professionele afwerking van keukendeurtjes, keukenkastjes en plinten. Kies de stijl die past bij de stijl van uw nieuwe interieur of uw oude huis. U kunt bijna alles laten overspuiten in elke kleur. In de eigen mengkast kunnen meer dan 1000 verschillende kleuren worden gemaakt. Bijna iedere door u gewenste kleur kan hierdoor in eigen beheer worden ontwikkeld. In Noord Nederland is Harry Buiter Meubelspuiterij bekend door de zorgvuldige renovatie van talloze keukens.

Een keuken laten spuiten door Harry Buiter Meubelspuiterij?

Harry Buiter Meubelspuiterij voorziet dagelijks keukendeurtjes keukenkastjes en meubels van een nieuwe kleur. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste laksystemen. Elke tint is mogelijk in diverse glans-graden van enkele stuks tot seriewerk. Een jarenlange ervaring in de applicatie van beitsen en lakken in al zijn facetten: hoogglans, zijdeglans, matlak of metallic’s en structuurlak maakt dat u kunt uitgaan van het mooiste resultaat.

Een perfect resultaat na het overspuiten van uw keuken

Harry Buiter Meubelspuiterij werkt voor zowel de professionele als de particuliere markt, waarbij een hoogwaardige kwaliteit, specialisatie en uw wensen samen komen. U bespreekt uw ideeën en Harry Buiter Meubelspuiterij draagt zorg voor de perfecte finishing van uw product. De meubelspuiterij is gecertificeerd en voldoet aan de geldende regelgeving op gebied van de uitstoot en afvalstroom. Het vervoer, de demontage en de montage van kasten, tafels en andere meubels wordt door de eigen medewerkers gedaan. We leveren door heel Nederland, dus ook in Amersfoort, Apeldoorn, Zaandam, Brabant, Limburg of Zeeland. Keukens, kasten en tafels weer als nieuw door het werk van Harry Buiter Meubelspuiterij.

We maken graag een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden

Harry Buiter Meubelspuiterij renoveert producten die zijn verkleurd of beschadigd door brand, water of transport. Maar ook wanneer uw meubels bij een verhuizing zijn beschadigd kunnen we u wellicht advies geven. Neem gerust eens contact op via info@harrybuiter-meubelspuiterij.nl voor een afspraak om uw eventuele opdracht te beoordelen of voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.