Meubelspuiterij
Vossenkamp 3

9351 VR, Leek

0594 51 38 36

Neem contact op!

Ma-vr: 7:30-16:30

Geef kleur aan uw oude interieur

Laat uw meubels of keuken in een eigen of andere kleur spuiten. Onze meubelspuiterij in Groningen zorgt voor een professionele afwerking van keukendeurtjes, keukenkastjes en meubels. U kunt bijna alles laten spuiten in de kleur die past bij uw manier van wonen of in de stijl van uw interieur. Meer dan 1000 verschillende kleuren kunnen worden gemengd in de eigen mengkast. Ook uw gewenste kleur kan hierdoor in eigen beheer worden ontwikkeld.

Laat deuren of meubels overspuiten door een specialist

Dagelijks voorziet Harry Buiter Meubelspuiterij keukendeurtjes, keukenkastjes, meubels en andere interieur onderdelen van een nieuwe kleur. Elke tint is mogelijk in diverse glans-graden van enkele stuks tot seriewerk. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste laksystemen. Een jarenlange ervaring in de applicatie van beitsen en lakken in al zijn facetten: glanslak, zijdeglans, matlak of metallic’s en struktuurlak maakt dat u kunt uitgaan van het beste resultaat.

Hoogwaardige kwaliteit en specialisatie in meubels spuiten

Wij werken voor zowel voor de professionele als de particuliere markt, waarbij een hoogwaardige kwaliteit, specialisatie en uw wensen samen komen. U levert een design aan en Harry Buiter Meubelspuiterij draagt zorg voor de perfecte finishing van uw product. De meubelspuiterij van Harry Buiter is gecertificeerd en voldoet aan de geldende regelgeving op gebied van de uitstoot en afvalstroom. We leveren door heel Nederland, dus ook in Sneek, Franeker, Joure, Steenwijk, Appingedam, Onstwedde of Sellingen. Keukendeurtjes, keukenkastjes en meubels komen weer tot leven bij Harry Buiter Meubelspuiterij.

Meer weten over onze Meubelspuiterij?

Zijn uw meubels beschadigd bij een verhuizing, of heeft u producten besteld en de kleur valt tegen? Harry Buiter Meubelspuiterij renoveert producten die zijn beschadigd door brand, water of transport. Het vervoer, de demontage en de montage van keukendeurtjes, keukenkastjes en meubels wordt door de eigen medewerkers gedaan. Neem gerust eens contact op via info@harrybuiter-meubelspuiterij.nl voor een afspraak om uw eventuele opdracht te beoordelen of voor een geheel vrijblijvende offerte op maat