Meubelspuiterij
Vossenkamp 3

9351 VR, Leek

0594 51 38 36

Neem contact op!

Ma-vr: 7:30-16:30

Een compleet nieuw interieur

Geef uw meubels of keuken een eigen of andere kleur. Harry Buiter Meubelspuiterij in Leek garandeert een professionele afwerking van uw product. Deuren, kastjes en keukenkastjes kunt u laten spuiten in de kleur die past bij uw manier van wonen of in het beeld van uw ontwerp. Met een eigen mengkast worden bij het bedrijf in het Westerkwartier meer dan 1000 verschillende kleuren gemaakt. Daardoor kan ook uw gewenste kleur in eigen beheer worden ontwikkeld.

Volledig gespecialiseerd in het overspuiten van deuren en keukens

Meubelspuiterij Harry Buiter voorziet dagelijks deuren, kastjes of keukenkastjes en andere interieur elementen van een nieuwe tint. Elke kleur is mogelijk in diverse glans-graden van enkele stuks tot seriewerk. Een jarenlange ervaring in de applicatie van beitsen en lakken in al zijn facetten: glanslak, zijdeglans, matlak of metallic’s en struktuurlak maakt dat u kunt uitgaan van het beste resultaat. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste laksystemen.

De perfecte finishing bij het overspuiten van uw meubels

Harry Buiter Meubelspuiterij werkt voor zowel de professionele als de particuliere markt, waarbij een hoogwaardige kwaliteit, specialisatie en uw wensen samen komen. U vraagt, ontwerpt en levert een product aan, Harry Buiter Meubelspuiterij draagt zorg voor de perfecte finishing van deuren, kastjes en keukenkastjes. We leveren door heel Nederland, dus ook in Winschoten, Drachten, Veenhuizen, Stadskanaal en Delfzijl. De meubelspuiterij is gecertificeerd en voldoet aan de geldende regelgeving op gebied van de uitstoot en afvalstroom.

Professionele meubelspuiter voor renovatie van beschadigde meubels

Bent u verhuist en zijn uw meubels beschadigd? Of heeft u producten besteld en de kleur valt tegen? U kunt tevens bij Harry Buiter terecht met beschadigde producten door brand, water of transport. Demonteren, monteren en vervoer van bijvoorbeeld deuren kastjes of keukenkastjes zijn in eigen beheer. Neem gerust eens contact op via info@harrybuiter-meubelspuiterij.nl voor een afspraak om uw eventuele opdracht te beoordelen of voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.