Harry Buiter meubelspuiterij
Harry Buiter meubelspuiterij

info heading

info content

Meubels beplakken met folie en radiatoren ontlogen

Een interieur vernieuwen tegen relatief lage kosten
Harry Buiter Meubelspuiterij in Groningen zorgt voor een professionele afwerking van kasten en andere meubelstukken. Kies de stijl die past bij de stijl van uw nieuwe interieur of uw oude huis. Geef uw oude meubels een nieuw leven door ze te laten ontlakken. In onze loods is een werkplaats ingericht met de benodigde baden en een reinigingsruimte om alle meubels goed schoon te krijgen. Onze vakmensen verstaan hun vak en zorgen ervoor dat alle meubels met zorg behandeld worden. De goede lijmverbindingen en gefineerde meubels worden niet aangetast en u krijgt een mooi, gaaf meubelstuk terug.

Radiatoren renoveren door ontlogen

Harry Buiter Meubelspuiterij heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het renoveren van oude radiatoren door ze te logen. Niet alleen grootmoeders porseleinkast, antieke stoelen, tafels, commodes, bureaus, klokken, bedden, kwetsbaar antiek, deuren en luiken kunt u laten logen. Ook uw donkere eiken eethoek, bankstel, kaaskast en salontafel, of zelfs scheepsonderdelen, auto- carrosserieën, motor- en bromfietsframes kunt u ontlogen. Een jarenlange ervaring in afwerking door de applicatie van folie maakt dat u kunt uitgaan van het mooiste resultaat.

Een perfect resultaat na het beplakken met folie

We werken voor zowel de professionele als de particuliere markt, waarbij een hoogwaardige kwaliteit, specialisatie en uw wensen samen komen. U bespreekt uw ideeën en onze Meubelspuiterij draagt zorg voor de perfecte finishing van uw product. De meubelspuiterij is gecertificeerd en voldoet aan de geldende regelgeving op gebied van de uitstoot en afvalstroom. Het vervoer, de demontage en de montage van kasten, tafels en andere meubels wordt door de eigen medewerkers gedaan. We leveren door heel Nederland, dus ook in Veendam, Leeuwarden, Heereveen, Beetsterzwaag, Bakkeveen, Drouwen of Gieten. Keukens, kasten en tafels weer als nieuw.

We maken graag een afspraak voor voor een vrijblijvend advies

Harry Buiter Meubelspuiterij renoveert producten die zijn verkleurd of beschadigd door brand, water of transport. Maar ook wanneer uw meubels zijn verkleurd kunnen we u advies geven. Neem gerust eens contact op via info@harrybuiter-meubelspuiterij.nl voor een afspraak om uw eventuele opdracht te beoordelen of voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.