Harry Buiter meubelspuiterij
Harry Buiter meubelspuiterij

info heading

info content

Keukenfronten spuiten

info heading

info content


Bij Harry Buiter Meubelspuiterij kunt u terecht wanneer u problemen hebt met loslatende folie op uw keukenfronten. Wij kunnen de folie verwijderen en de keukenfronten overspuiten in de gewenste kleur.

Waarom keukenfronten overspuiten?

U hebt een keuken waar u eigenlijk nog zeer tevreden over bent maar de folie op de fronten is gescheurd of bobbelt. Als de folie niet meer helemaal dekt kan er vocht onder komen. De kosten voor het vervangen van een enkele deur kunnen al snel hoog oplopen, laat staan voor het vervangen van de complete keuken! U wilt het probleem van de loslatende folie oplossen, maar u wilt niet de hele keuken vervangen. Het verwijderen van de folie en het spuiten van de frontjes is een goed en betaalbaar alternatief.

Wij spuiten met grote regelmaat keukenfrontjes waarvan de folie niet mooi meer is. Wij lossen het probleem van loslatende folie in uw keuken definitief voor u op door uw keuken professioneel te renoveren.

Wat gaan we doen?

Bij Harry Buiter Meubelspuiterij worden uw keukenfrontjes vakkundig vrijgemaakt van de folie. 

Daarna kunnen de frontjes in een door u gewenste kleur worden gespoten. Met onze mengkast maken wij meer dan 1000 verschillende kleuren, er is altijd een kleur die bij uw interieur past.
Na het monteren van de frontjes oogt uw keuken weer als nieuw! Zo heeft u een vlotte en mooie oplossing voor de loslatende folie in uw keuken. En niet te vergeten ook nog eens veel voordeliger en minder werk dan het aanschaffen van een nieuwe keuken!

Heeft u interesse in het laten overspuiten van uw keukenfronten? Twijfel niet en vraag direct vrijblijvend een offerte aan! Om u sneller van dienst te zijn vragen wij u om enkele foto’s van uw keuken bij te voegen, zodat wij een accurate prijs kunnen opgeven. U kunt dit sturen naar: info@harrybuiter-meubelspuiterij.nl